• 3D dipingpin tampilan

    3d mata taranjang dipingpin layar iklan outdoor L ngawangun 3d video holographic mata taranjang

Gulung ka Eusi

LED SCREE nyaéta Produsén Témbongkeun LED 3D anu ngarah di dunya

Anjeun bakal kéngingkeun produk anu tiasa dipercaya, jasa komprehensif sareng solusi kreatif ngalangkungan karya profésional kami.

Services urang

LED Téknis / PABRIK

LED SCREE parantos diproduksi sacara profésional salami sababaraha dekade, sareng parantos ngahasilkeun puluhan rébu épék pidéo 3D pikeun seueur nagara di sakumna dunya.

PRODUKSI / INSTALASI

Kami gaduh téknologi anu saé, sareng tim pamasangan profésional. janten naha éta masang tampilan anu dipimpin 3D luar, atanapi tampilan anu dipimpin 3D jero ruangan, éta henteu masalah.

Proyék kelas dunya

Kami parantos ngahasilkeun proyék tampilan LED 3D di seueur nagara di dunya, kalebet Amérika Serikat, Inggris, Jepang, sareng sajabana, anu sadayana gaduh ayana kami.

tim kami

tim 2

Kris

konsumén jualan
tim 1

Kayla

konsumén jualan
tim 3

Judy

konsumén jualan

Taranjang Panon 3D LED Display

Hirupkeun iklan anjeun sareng masihan punch visual!

Tina blog

Naon tren tampilan LED 3D?

Layar tampilan LED 3D mata taranjang parantos sering dipilarian dina Weibo, sareng pidéo parantos diteruskeun sareng diputer langkung ti 100,000 kali. Salian daptar panéangan anu panas, 3D mata taranjang ogé bakal mekar di mana waé dina taun 2021. Tren naon anu disumputkeun di tukangeun parobahan anyar ieu? Naon anu bakal janten tautan kana pamekaran pasar tampilan di 2022? Dina kontéks ieu, pusat panalungtikan industri dipimpin-téknik parantos gawé bareng sareng pabrik inti…

Maca Sateuacan →

Sabaraha layar tampilan LED 3D pasagi?

Kalayan pamekaran téknologi tampilan LED 3D, seueur usaha anu seueur dianggo dina widang utama sapertos tampilan iklan komérsial sareng tampilan kagiatan nyéwa. Layar tampilan LED 3D milik generasi anyar pakakas tampilan. Dibandingkeun sareng layar tampilan tradisional, gambarna langkung transparan sareng tiis, kalayan pangaruh 3D sareng rasa téknologi anu langkung kuat, anu populer pisan di kalangan pangguna. Janten, sabaraha biaya hal téknologi luhur sapertos kitu? Dinten ieu, kuring…

Maca Sateuacan →

Naon bédana antara tampilan LED pinuh-warna jero ruangan P4 sareng P5?

Indoor pinuh-warna tampilan LED P4 na P5 dua model ilahar dipaké. Upami ditingali tina jarak anu tangtu, teu aya bédana. Jadi kumaha urang kudu ngabedakeun antara dua? Salajengna, hayu urang manggihan babarengan. Seuseueurna tampilan LED dibagi kana jero ruangan sareng luar, lingkungan pamakean béda, biaya manufaktur béda, janten hargana ogé bakal béda. Di luar wewengkon lega. Lamun…

Maca Sateuacan →