• 3D dipingpin tampilan

    3d mata taranjang dipingpin layar iklan outdoor L ngawangun 3d video holographic mata taranjang

Gulung ka Eusi

LED SCREE nyaéta Produsén Témbongkeun LED 3D anu ngarah di dunya

Anjeun bakal kéngingkeun produk anu tiasa dipercaya, jasa komprehensif sareng solusi kreatif ngalangkungan karya profésional kami.

Services urang

LED Téknis / PABRIK

LED SCREE parantos diproduksi sacara profésional salami sababaraha dekade, sareng parantos ngahasilkeun puluhan rébu épék pidéo 3D pikeun seueur nagara di sakumna dunya.

PRODUKSI / INSTALASI

Kami gaduh téknologi anu saé, sareng tim pamasangan profésional. janten naha éta masang tampilan anu dipimpin 3D luar, atanapi tampilan anu dipimpin 3D jero ruangan, éta henteu masalah.

Proyék kelas dunya

Kami parantos ngahasilkeun proyék tampilan LED 3D di seueur nagara di dunya, kalebet Amérika Serikat, Inggris, Jepang, sareng sajabana, anu sadayana gaduh ayana kami.

tim kami

tim 2

Kris

konsumén jualan
tim 1

Kayla

konsumén jualan
tim 3

Judy

konsumén jualan

Taranjang Panon 3D LED Display

Hirupkeun iklan anjeun sareng masihan punch visual!

Tina blog

Naon tampilan LED 3D mata taranjang?

Geus ampir 2 taun saprak tampilan LED 3D mata taranjang di Chongqing jadi populér, sarta panas teu dissipated, nu ogé ngabuktikeun yén perhatian dulur urang kana tampilan 3D LED masih kacida luhurna. Barina ogé, ngagunakeun éta salaku hiji iklan outdoor, Gambar vivid bisa narik panon hadé. Pintonan LED 3D mata taranjang saleresna henteu kedah nganggo alat-alat sanés pikeun ningali éfék tilu diménsi anu saé. Ieu mangrupikeun…

Maca Sateuacan →

Kumaha layar 3D jalan?

Kusabab layar 3D Gedong SM di Koréa Kidul parantos populer, tampilan LED 3D di seueur kota tingkat kahiji di daratan Cina laun-laun janten populer. Épék tampilan 3D anu réalistis ieu ngajantenkeun kecap énggal: "tampilan 3D mata taranjang" ". Numutkeun laporan analisis internal data industri LED, layar tampilan 3D mata taranjang geus laun jadi populér di taun panganyarna, sarta sakali katarik selebriti Internet utama jeung wisatawan ...

Maca Sateuacan →

Naon rupa-rupa tampilan LED?

Aya seueur jinis tampilan LED, sareng jinis tampilan anu béda-béda gaduh kagunaan anu béda. Unggal métode boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan. Ayeuna, tampilan LED gaduh terobosan dina warna sareng ukuran, sareng tiasa ngahontal cakupan warna pinuh kalayan ukuran ratusan méter pasagi. 1. Klasifikasi jenis tampilan LED 1.1 Klasifikasi ku lingkungan pamakéan Numutkeun lingkungan pamakéan, éta bisa dibagi kana tampilan LED indoor na outdoor tampilan LED. Jero rohangan…

Maca Sateuacan →