• Ekran 3D LED

    Video holografike 3d me sy të lirë 3D ekran reklamimi LED në natyrë në formë L-je

Lëvizni te Përmbajtja

SCREE LED ËSHTË Prodhuesi KRYESOR NË BOTË 3D Display Display LED

Ju do të merrni produkte të besueshme, shërbime gjithëpërfshirëse dhe zgjidhje kreative përmes punës sonë profesionale.

Shërbimet tona

LED TEKNIKE/FABRIKE

LED SCREE është prodhuar në mënyrë profesionale për dekada dhe ka prodhuar dhjetëra mijëra efekte video 3D për shumë vende të botës.

PRODHIM/INSTALIM

Ne kemi teknologji të shkëlqyeshme, dhe një ekip profesional instalimi. kështu që nëse bëhet fjalë për instalimin e ekranit LED 3D në natyrë, ose ekranit LED 3D të brendshëm, nuk është problem

PROJEKTE TË KLASËS BOTËRORE

Ne kemi prodhuar projekte të ekranit 3D LED në shumë vende të botës, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, Mbretërinë e Bashkuar, Japoninë, etj., të cilat të gjitha kanë praninë tonë

Ekipi ynë

ekipi 2

Kris

Klienti i shitjes
ekipi 1

Kayla

Klienti i shitjes
ekipi 3

femëror

Klienti i shitjes

Ekran LED 3D me sy të zhveshur

Jepni në jetë reklamën tuaj dhe jepini një goditje vizuale!

Nga blogu

Cili është trendi i ekranit LED 3D?

Ekrani i ekranit 3D LED me sy të lirë është kërkuar shpesh në Weibo dhe videoja është përcjellë dhe luajtur më shumë se 100,000 herë. Përveç listës së kërkimit të nxehtë, 3D me sy të lirë do të lulëzojë gjithashtu kudo në vitin 2021. Çfarë tendencash fshihen pas këtyre ndryshimeve të reja? Cila do të jetë lidhja me zhvillimin e tregut të ekranit në 2022? Në këtë kontekst, qendra kërkimore e industrisë së udhëhequr nga teknologjia ka bashkëpunuar me prodhuesit kryesorë…

Lexoni më shumë

Sa kushton një ekran katror 3D LED?

Me zhvillimin e teknologjisë së ekranit LED 3D, shumë biznese janë përdorur gjerësisht në fusha kryesore si shfaqja e reklamave komerciale dhe shfaqja e aktiviteteve me qira. Ekrani i ekranit 3D LED i përket një gjenerate të re të pajisjeve të ekranit. Krahasuar me ekranin tradicional të ekranit, fotografia është më transparente dhe më e lezetshme, me efekt 3D dhe sens më të fortë të teknologjisë, e cila është shumë e popullarizuar në mesin e përdoruesve. Pra, sa kushton një gjë e tillë e teknologjisë së lartë? Sot une…

Lexoni më shumë

Cilat janë ndryshimet midis ekranit të brendshëm LED me ngjyra të plota P4 dhe P5?

Ekrani i brendshëm LED me ngjyra të plota P4 dhe P5 janë dy modele të përdorura zakonisht. Nëse ato shihen nga një distancë e caktuar, nuk ka shumë ndryshim. Pra, si duhet të bëjmë dallimin midis të dyjave? Më pas, le ta zbulojmë së bashku. Shumica e ekraneve LED ndahen në të brendshme dhe të jashtme, mjedisi i përdorimit është i ndryshëm, kostoja e prodhimit është e ndryshme, kështu që çmimi gjithashtu do të jetë mjaft i ndryshëm. Në një zonë më të gjerë jashtë. Nëse ajo…

Lexoni më shumë