• 3D LED дисплеј

    Холографско видео со 3d голо око, LED рекламен екран во форма на L на отворено

Скролувајте до Содржина

LED SCREE Е ВОДЕЧКИОТ производител на 3D LED дисплеј во светот

Ќе добиете сигурни производи, сеопфатни услуги и креативни решенија преку нашата професионална работа.

Нашите услуги

LED ТЕХНИЧКИ/ФАБРИЧКИ

LED SCREE професионално се произведува со децении и има произведено десетици илјади 3D видео ефекти за многу земји низ светот.

ПРОИЗВОДСТВО/ ИНСТАЛАЦИЈА

Имаме одлична технологија, и професионален тим за инсталација. па без разлика дали се работи за инсталирање надворешен 3D LED дисплеј или внатрешен 3D LED дисплеј, тоа не е проблем

ПРОЕКТИ ОД СВЕТСКА КЛАСА

Имаме произведено проекти за 3D LED дисплеј во многу земји во светот, вклучувајќи ги САД, Обединетото Кралство, Јапонија итн., од кои сите имаат наше присуство

Нашиот тим

тим 2

Kris

Клиент за продажба
тим 1

Кајла

Клиент за продажба
тим 3

Џуди

Клиент за продажба

3D LED дисплеј со голо око

Оживејте ја вашата реклама и дајте ѝ визуелен удар!

Од блогот

Кој е трендот на 3D LED дисплејот?

3D LED екранот со голо око често се пребарува на Weibo, а видеото е проследено и пуштено повеќе од 100,000 пати. Покрај жешката листа за пребарување, 3D со голо око исто така ќе процвета насекаде во 2021 година. Кои трендови се кријат зад овие нови промени? Која ќе биде врската со развојот на пазарот на екрани во 2022 година? Во овој контекст, истражувачкиот центар на led-technic индустрија соработуваше со основните производители…

Прочитајте повеќе →

Колку чини квадратен 3D LED екран?

Со развојот на технологијата за 3D LED дисплеј, многу бизниси се широко користени во главните области како што се комерцијално рекламирање и прикажување на активности за изнајмување. 3D LED екранот припаѓа на новата генерација на опрема за прикажување. Во споредба со традиционалниот екран за прикажување, сликата е потранспарентна и кул, со 3D ефект и посилно чувство за технологија, што е многу популарно кај корисниците. Значи, колку чини таква високотехнолошка работа? Денес јас…

Прочитајте повеќе →

Кои се разликите помеѓу внатрешен LED дисплеј P4 и P5 во целосна боја?

Внатрешен LED дисплеј во боја P4 и P5 се два најчесто користени модели. Ако се гледаат од одредена далечина, нема голема разлика. Па, како да правиме разлика помеѓу двете? Следно, ајде да дознаеме заедно. Повеќето од LED дисплеите се поделени на внатрешни и надворешни, околината за употреба е различна, трошоците за производство се различни, така што цената исто така ќе биде сосема различна. На поширок простор на отворено. Доколку тоа…

Прочитајте повеќе →