• tampilan 3D dipimpin

    3D mripat wuda dipimpin layar iklan ruangan L-shaped 3d mripat wuda holographic video

Gulung menyang Isi

LED SCREE IS THE WORLD LEADING 3D LED Display Produsen

Sampeyan bakal entuk produk sing dipercaya, layanan lengkap lan solusi kreatif liwat karya profesional kita.

Layanan kita

TEKNIK LED / PABRIK

SCREE LED wis diprodhuksi kanthi profesional sajrone pirang-pirang dekade, lan wis ngasilake puluhan ewu efek video 3D kanggo pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

PRODUKSI / INSTALASI

Kita duwe teknologi sing apik banget, Lan tim instalasi profesional. Dadi manawa nginstal tampilan led 3D ruangan, utawa tampilan led 3D njero ruangan, ora dadi masalah.

PROYEK KELAS DUNIA

Kita wis ngasilake proyek tampilan LED 3D ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat, Inggris, Jepang, lan sapiturute, kabeh wis ana.

tim

tim 2

Kris

Pelanggan sales
tim 1

Kayla

Pelanggan sales
tim 3

Judy

Pelanggan sales

Tampilan LED 3D Mripat wuda

Uripake iklan sampeyan lan wenehi pukulan visual!

Saka blog

Apa tren tampilan LED 3D?

Layar tampilan LED 3D kanthi mripat wuda wis kerep digoleki ing Weibo, lan video kasebut wis diterusake lan diputer luwih saka 100,000 kali. Saliyane dhaptar telusuran sing panas, 3D mripat wuda uga bakal mekar ing endi wae ing taun 2021. Tren apa sing didhelikake ing owah-owahan anyar iki? Apa sing bakal dadi link kanggo pangembangan pasar tampilan ing 2022? Ing konteks iki, pusat riset industri sing dipimpin wis kerja sama karo produsen inti…

Waca Liyane →

Pira regane layar tampilan LED 3D persegi?

Kanthi pangembangan teknologi tampilan LED 3D, akeh bisnis wis akeh digunakake ing lapangan utama kayata tampilan iklan komersial lan tampilan aktivitas rental. Layar tampilan LED 3D kalebu peralatan tampilan generasi anyar. Dibandhingake karo layar tampilan tradisional, gambar luwih transparan lan keren, kanthi efek 3D lan rasa teknologi sing luwih kuat, sing populer banget ing antarane pangguna. Dadi, pira regane barang teknologi dhuwur? Dina iki, aku…

Waca Liyane →

Apa bedane antarane tampilan LED warna-warni ing njero ruangan P4 lan P5?

Tampilan LED P4 lan P5 ing njero ruangan minangka rong model sing umum digunakake. Yen dideleng saka kadohan tartamtu, ora ana bedane. Dadi carane kita kudu mbedakake antarane loro? Sabanjure, ayo digoleki bebarengan. Umume tampilan LED dipérang dadi njero ruangan lan ruangan, lingkungan panggunaan beda-beda, biaya manufaktur beda-beda, mula regane uga beda-beda. Ing wilayah sing luwih jembar ing njaba. Yen…

Waca Liyane →