• tampilan 3D dipimpin

    3D mripat wuda dipimpin layar iklan ruangan L-shaped 3d mripat wuda holographic video

Gulung menyang Isi

LED SCREE IS THE WORLD LEADING 3D LED Display Produsen

Sampeyan bakal entuk produk sing dipercaya, layanan lengkap lan solusi kreatif liwat karya profesional kita.

Layanan kita

TEKNIK LED / PABRIK

SCREE LED wis diprodhuksi kanthi profesional sajrone pirang-pirang dekade, lan wis ngasilake puluhan ewu efek video 3D kanggo pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

PRODUKSI / INSTALASI

Kita duwe teknologi sing apik banget, Lan tim instalasi profesional. Dadi manawa nginstal tampilan led 3D ruangan, utawa tampilan led 3D njero ruangan, ora dadi masalah.

PROYEK KELAS DUNIA

Kita wis ngasilake proyek tampilan LED 3D ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat, Inggris, Jepang, lan sapiturute, kabeh wis ana.

tim

tim 2

Kris

Pelanggan sales
tim 1

Kayla

Pelanggan sales
tim 3

Judy

Pelanggan sales

Tampilan LED 3D Mripat wuda

Uripake iklan sampeyan lan wenehi pukulan visual!

Saka blog

Apa tampilan LED 3D mripat wuda?

Wis meh 2 taun wiwit tampilan LED 3D mripat wuda ing Chongqing dadi populer, lan panas ora ilang, sing uga mbuktekake manawa manungsa waé ing tampilan LED 3D isih dhuwur banget. Sawise kabeh, nggunakake minangka iklan ruangan, Gambar sing jelas bisa narik mripat sing luwih apik. Tampilan LED 3D kanthi mripat wuda ora perlu nganggo peralatan liyane kanggo ndeleng efek telung dimensi sing apik. Iki minangka…

Waca Liyane →

Kepiye cara kerja layar 3D?

Amarga layar 3D Gedung SM ing Korea Selatan wis populer, tampilan LED 3D ing pirang-pirang kutha tingkat pertama ing daratan China saya suwe saya populer. Efek tampilan 3D sing nyata iki nggawe tembung anyar: "tampilan 3D mripat wuda" ". Miturut laporan analisis internal data industri LED, layar tampilan 3D mripat wuda wis mboko sithik dadi populer ing taun anyar, lan sapisan kepincut selebriti Internet utama lan turis ...

Waca Liyane →

Apa macem-macem jinis tampilan LED?

Ana pirang-pirang jinis tampilan LED, lan macem-macem jinis tampilan duwe panggunaan sing beda. Saben cara duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe. Saiki, tampilan LED duwe terobosan ing warna lan ukuran, lan bisa entuk jangkoan warna kanthi ukuran atusan meter persegi. 1. Klasifikasi jinis tampilan LED 1.1 Klasifikasi miturut lingkungan panggunaan Miturut lingkungan panggunaan, bisa dipérang dadi tampilan LED njero ruangan lan tampilan LED ruangan. njero ruangan…

Waca Liyane →